Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü -

TÜBİTAK UFUK AVRUPA – ERC Proje Başvuru ve Bilgilendirme Semineri

TÜBİTAK    UFUK AVRUPA

Kıymetli İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademisyenlerimiz

Okulumuz Bilimsel Araştırma Projeler Koordinatörlüğümüz tarafından organize edilen TÜBİTAK Ufuk Avrupa - ERC Başvuru ve Bilgilendirme Semineri 13 Şubat 2024 Salı günü konuşmacımız TÜBİTAK Avrupa Araştırma Konseyi Sorumlusu Aslı VURAL anlatımıyla gerçekleştirilmiştir. Seminerde ERC projesi ile ilgili başvuru süreci, proje yönetim süreci, proje ekibi, projenin genel anlamda yaygın etkileri, proje bütçesi vb. konularda bilgilendirme yapılmıştır. Akademisyenlerimiz tarafından sorulan sorulara cevap verilmiştir. Proje fikirleri olan hocalarımız ile nasıl bir yol izlemeleri gerektiği konusunda bilgilendirmeler yapılmıştır. Proje başvuru sürecinde veya esnasında herhangi bir soru ile karşılaşıldığında TÜBİTAK'ın hangi birimlerinden destek alınabileceği konusunda bilgilendirme sağlanmıştır.

İstanbul Gelişim Üniversitesi Bilimsel Araştırma Koordinatörlüğümüzün yapmış olduğu etkinliklerden haberdar olmak için bizleri takip edebilirsiniz.