TÜBİTAK 2209-A / 2209-B Programları Proje Başvurusu ve Proje Yürütme Süreci Bilgilendirme Etkinliği Gerçekleştirildi.

2. Haberler

TÜBİTAK 2209-A / 2209-B Programları Proje Başvurusu ve Proje Yürütme Süreci Bilgilendirme etkinliği gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP-K) tarafından 25 Ekim Salı günü Doç. Dr. Lokman Kantar ve Uzman Yardımcısı Ataberk TEKİN’in anlatımıyla “TÜBİTAK 2209-A / 2209-B Programları Proje Başvurusu ve Proje Yürütme Süreci Bilgilendirme Etkinliği” gerçekleştirildi.

İlginin yüksek olduğu ekinliğimize katılan tüm araştırmacılarımıza ve öğrencilerimize teşekkürlerimizi iletiriz.