Akademik Veri ve Performans Sistemleri (AVESİS) Bilgilendirme Semineri Gerçekleştirildi

2. Haberler

İstanbul Gelişim Üniversitesi Akademik Veri ve Performans Sistemleri (AVESİS) kullanımı ve Ar-Ge Süreçlerinde Küresel Dönüşümler ve Yükseköğretimde Veriye Dayalı Stratejik Yönetimi seminerleri AR-GE'den sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Necmettin Maraşlı'nın başkanlığında 14 Mart 2023 Salı günü Saat 14.00'te Prof. Dr. Adem Kalınlı hocamızın sunumu ve anlatımıyla gerçekleştirildi.

AVESİS akademik etkinliklerin envanterinin çıkarılması, kurum, birim, bölüm ve kişi performanslarının ölçülerek değerlendirilebilmesi ve sürdürülebilir bir kalite güvence sisteminin oluşturulabilmesi amacıyla geliştirilen akademik performans yönetim modelini de kapsayan bir yazılım sistemidir.

Sisteme ulaşmak için tıklayınız.