TÜBİTAK 2209-A / 2209-B Programları Proje Başvurusu ve Proje Yürütme Süreci Bilgilendirme Etkinliği

Değerli Akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz,

Bildiğiniz üzere TÜBİTAK BİDEB 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 1. dönem sonuçları açıklanmış ve 43 proje ile öğrencilerimizin başarısı hepimizi gururlandırmıştı. Bundan sonra öğrencilerimizin kabul edilen projelerini yürütmeleri için neler yapılacağına dair süreç oldukça önemlidir.

Diğer taraftan öğrencilerimizin başarılarını artırmaya yönelik hedeflerimiz doğrultusunda çalışmalarımıza devam ederek 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı 2023 yılı 2. dönem başvuruları için de bilgilendirme toplantısına ihtiyaç duyulmaktadır.

Her iki konu hakkında bilgilendirmelerin yapılacağı “2209-A / 2209-B Programları Proje Başvurusu ve Proje Yürütme Süreci Bilgilendirme Etkinliği” 25 Ekim 2023 Çarşamba günü 10:00-12:00 saatleri arasında Google Meet üzerinden çevrimiçi olarak gerçekleştirilecektir.

Etkinliğe katılım linki: https://meet.google.com/pbf-kxvj-ihd

Etkinlik programına aşağıdaki tablodan ulaşabilirsiniz.

Açılış Konuşması
Dr. Öğr. Üyesi Serap YEŞİLKIR BAYDAR
BAP Koordinatörü

Açılış Konuşması
Prof . Dr. Necmettin MARAŞLI
Rektör Yardımcısı

1) Başvuru aşamasında yapılması gerekenler
2) Başvurusu kabul edilen proje ekiplerinin yapması gerekenler
3) Akademisyen ve öğrenci deneyim paylaşımı
Doç. Dr. Lokman KANTAR - MYO Müdürü

Ataberk TEKİN - Proje Uzman Yardımcısı

Katılımınızı önemle arz/rica ederiz.