2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR)

2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR)

Kıymetli Araştırmacılarımız,

2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı (STAR) STAR Lisans, Genç STAR ve STAR Öğretmen Çağrıları Kapsamında Başvuru Tarihleri Belli Oldu

TÜBİTAK 2247-C Stajyer Araştırmacı Burs Programı, lisans öğrencilerimizin TÜBİTAK Merkez ve Enstitülerinde yürütülen yada TÜBİTAK tarafından desteklenen araştırma projelerine dahil edilerek Ar-Ge kültürü kazanmaları, araştırma ekosistemine ilk adımı atmaları ve araştırma yapmaya teşvik edilmeleri amaçlanmıştır.2023 yılında lisans öğrencilerine yönelik açılacak olan STAR Lisans Çağrısına ek olarak lise öğrencileri ile öğretmenlerin de projelerde görev almasına imkân sağlanacaktır.

Yeni dönemde STAR programı kapsamındaki başvuru çağrıları:

• Lise öğrencileri için Genç STAR Çağrısı
• Lisans öğrencileri için STAR Lisans Çağrısı
• Öğretmenler için STAR Öğretmen Çağrısı

Çağrılar kapsamında öğrenci ve öğretmen başvuruları 1-15 Şubat 2023 tarihleri arasında BİDEB Başvuru İzleme Sistemi üzerinden alınacaktır.

Ayrıntılara ulaşmak için lütfen aşağıdaki bağlantıyı inceleyin.

*Duyurulardan haberdar olmak için BAP-K instagram sosyal medya hesabımızı ziyaret edebilirsiniz.

Başvuru yapacak bütün araştırmacılarımıza başarılar dileriz.