15. Uluslararası MEB ROBOT Yarışması'na Başvurular Başladı

15. Uluslararası MEB ROBOT Yarışması'na Başvurular Başladı

Kıymetli Araştırmacılarımız ve Öğrencilerimiz,

Uluslararası MEB Robot Yarışması, 2007 yılından bu yana her yıl düzenlenmektedir. 15. yılı Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde 08-11 Mart 2023 tarihlerinde yapılacaktır. Yarışma toplamda 14 (on dört) kategoride gerçekleştirilecektir.

Yarışma Ön Elemesi yapılacak ve Ön Elemesi yapılmayacak olmak üzere iki ayrı kategoride düzenleniyor.
Ön elemeyi geçen öğrenciler Bursa'da düzenlenen uluslararası MEB robot yarışmasına katılabilirler.

Ön Elemesi Yapılacak Kategorilerin Yarışma Başvuru Tarihi 05 Aralık 2022 - 30 Aralık 2022 tarihleri arasındadır.
Hızlı Çizgi İzleyen
Mini Sumo

Ön Elemesi Yapılmayacak Kategorilerin Yarışma Başvuru Tarihi 05 Aralık 2022 - 17 Şubat 2023 tarihleri arasındadır.
Çizgi izleyen (Temel Seviye)
Çizgi izleyen (İleri Seviye)
İnsansız Hava Aracı (Mini Drone)
Labirent Ustası Endüstriyel Robot Kol