Avcılar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile İş Birliği Kapsamında TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

2. Haberler

09.10.2023 Avcılar İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği kapsamında TÜBİTAK bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ) Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü (BAP-K) ve Avcılar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile yapılan iş birliği kapsamında Avcılar Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde rehber öğretmen ve öğrencilere 9 Kasım 2023 Perşembe günü Dr. Öğr. Üyesi Sibel Zengin’in sunumu ve Bilimsel Araştırma Projeleri Koordinatörlüğü Uzman Yardımcısı Ataberk TEKİN ve Asistan Öğrenci Fatmagül Ceyda Dinç’in katılımıyla “TÜBİTAK Bilgilendirme Toplantısı” gerçekleştirildi.